Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Forum online, start talking about Minecraft now!


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - perenijsje

Pages: [1]
1
Projects / PerenResort (met verzoek tot uitbreiding)
« on: 21 January 2012, 11:02:09 »
Een drankje aan het strand. Lekker slapen in een bungalow. Zwemmen in het natuurbad. Genieten van lekker eten in het restaurant. Kortom: PerenResort.

Een tijdje terug ben ik begonnen met dit project. Mijn idee is om een verzameling van bungalows en recreatiemogelijkheden te verzamelen rondom een zand/strand/water gebied. Een soort beachresort  :)

Toen ik mijn zone net aangevraagd had, was er volop ruimte en heb ik een mooi stukje opgeÃĢist. Dat stukje bleek echter heel erg krap ingeschat en tot mijn grote verbazing heb ik sinds kort ook nog eens een buurman die wel erg dichtbij zit. In dit topic wil ik daarom het verzoek doen mijn zone uit te breiden en overleggen met EddieEdwin en/of admins of zijn zone verplaatst kan worden. Freeman vertelde me dat zones normaal buiten viewing distance gemaakt worden en dat is hier helaas niet gebeurd (en ja, mijn zone lag er eerder)

Mijn verzoek is om het grijze gebied uit te mogen breiden tot het zwarte. En hopelijk kan de zone van EddieEdwin verplaatst worden.Pages: [1]