Ranks

Ranks

Om een natuurlijke hiƫrarchie in de server te houden zijn er bepaalde ranks die spelers op de server aannemen. Elke rank heeft bepaalde rechten die speciaal ontworpen zijn voor die rank. Op de server gebruiken we de volgende ranks:

  • Hoofdadmin: De hoofdadmin is is verantwoordelijk voor bijna alle zaken op de server.hij zorgt ervoor dat de rekeningen betaald worden en het beleid gevolgd word. Klachten worden door de hoofdadmin in ontvangs genomen en daarna verwerkt/opgelost.
  • Administrator: Veel rechten voor deze user zijn zo dat deze groep hun werk als Admin ongestoord kunnen doen, zij zijn het aanspreekpunt op zaken die Moderators niet op kunnen lossen. Sommige Administrators zullen extra rechten hebben op de server en dus server admins zijn (ingame zullen zij de kleur van admins dragen)
  • Moderators: Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de users met betrekking tot zones en overige zaken, Conflicten zullen in eerste instantie zo veel mogelijk door moderators opgelost worden. Mochten zij er niet uit komen dan nemen zij contact op met de Administrators.
  • Members: Member status is te verkrijgen door een sollicatie op het forum, hierbij moeten 5 Members of hoger toestemmen. Members zijn de harde kern van de server, zij hebben inspraak recht en mogen mee stemmen in de polls. ook kunnen zij andere mensen (na 1 maand member te zijn) tot member verkiezen. Ook hebben zij wat extra features voor het zijn van member (Tp en lavaspons)
  • Users: Nadat mensen gevouched zijn krijgen ze deze rank op de server, ze kunnen bouwen en warpen enz.
  • Guest: Dit is de rank als je voor het eerst joined in de wereld, deze rank maakt het mogelijk om rond te kijken maar niet te bouwen.
  • Outcast: Deze rank krijg je als je je misdragen hebt in de server, met deze rank kun je niets( niet bouwen niet warpen niets)

Admins

In deze sectie kan je vinden wie er allemaal admin zijn. De dikgedrukte personen zijn ook server admin.

Hoofdadmin

Administrators

Moderators