Lookings for craftboxs?
It's here:

Nieuws

Notule vergadering

Geschreven door Freeman op 24-09-2012 16:20 - 2 reacties
Het is al enige tijd geleden maar hier de notule (die door drukte iets vertraagt was)

Op voor non server admins

om voor de gewone admins het werk makkelijker te maken en te voorkomen dat ze zonder rechten zitten bij wijzigingen van de server zullen admins vanaf heden OP zijn op de server.

Server activiteit

om de server activiteit te stimuleren zullen we vanaf heden gaan kijken naar het aanbieden van andere gameservers, komende tijd zullen we kijken naar het aanbieden van andere game servers zoals:
- Team Fortress 2
- Openttd
- Counterstrike source
- Counterstrike Global offensive 
- Tekkit

heb jij nog een idee om de server activiteit te stimuleren zowel minecraft als andere servers neem dan contact op met een van de admins/mods.

zoals sommige misschien al gemerkt hebben is er op de site nu een kleine aanpassing (de overige gameservers knop) hieronder zal informatie komen te staan over de gameservers die we hosten en eventuele regels/opmerkingen daarvan.

Internationaal

er is gekeken naar het transformeren van craftbox tot een internationale server, voor vele zaten hier meer nadelen dan voordelen aan, daarom is er besloten om voorlopig als nederlandse community door te gaan, en te kijken hoe dit verder loopt.

Volgende meeting

na het succes van de afgelopen meeting gaan we er weer 1 regelen en wel in februari/maart, Remcovanmeel, Zervion en Freeman21 zullen verantwoordelijk zijn voor het regelen van deze meeting zij zullen zeer binnenkort contact opnemen met mensen voor het opzetten van de meeting.

Aanwezigheid moderators.

omdat er een onderbezetting is er gekeken naar een nieuwe moderator (Remcovanmeel) daarna is er nog een poll gestart omdat frisianskipper zijn functie neer heeft gelegd, hieruit is zojuist (15:30) gekomend dat de 14 mensen vinden dat er nog 1 moderator bij moet, 12 mensen vinden van niet en 1 iemand heeft hier geen mening over, we zullen zeer binnenkort een nieuw lijstje maken en deze de wereld in sturen voor een nieuwe moderator. 

dit was het voor nu, mochten we meer informatie hebben of willen delen zal deze op de site verschijnen

Namens het team,
Freeman21 
Lees meer

Nieuwe moderator

Geschreven door Freeman op 15-09-2012 00:05 - 6 reacties
Na een poll van 5 dagen is Remcovanmeel gekozen als de nieuwe moderator, de verdere uitslag van de poll was als volgt.

  • Remcovanmeel 10 stemmen
  • Geen moderator 9 stemmen
  • Serendipity 5 stemmen
  • Gh0sttail 3 stemmen
  • Rakky 2 stemmen 
wij verwelkomen remcovanmeel dan ook in het team :D

ben de komende tijd lief voor hem aangezien hij het nog moet leren 
Lees meer

Aftreden Frisianskipper

Geschreven door Freeman op 14-09-2012 00:03 - 3 reacties
vandaag heeft frisianskipper in goed overleg met ons zijn functie als moderator neergelegt, het reizen van en naar school maakte dat hij minder actief kon zijn in minecraft.

Hierdoor heeft hij gekozen dat hij te weinig aanwezig kan zijn om zijn moderator taken voor de community goed uit te kunnen voeren.

Wij bedanken hem dan ook heel erg voor zijn inzet de afgelopen tijd en hopen dat, als hij weer meer tijd heeft dat heeft, hij weer onderdeel uit zal kunnen maken van het team.

vooralsnog zeggen wij

Frisian bedankt

Het team  Lees meer

Creative open

Geschreven door Freeman op 25-08-2012 20:10 - 0 reacties
As we speak, is creative geopend. Hier kunnen jullie epische gebouwen maken zonder zorgen te hoeven maken over grondstoffen verzamelen

De creative wereld is opgedeeld in 2 stukken, te kennen een freebuild en een projectbased.

Freebuild is, zoals het woord al zegt, het deel waar vrij gebouwd mag worden. Alle members hebben hier standaard bouwrechten. Users moeten rechten aanvragen op het forum.

Bouwen in het projectbased gedeelte gaat op aanvraag via het forum. Hier maak je een project topic aan en dit word beoordeeld. Als het goed genoeg is, mag je gaan bouwen.

In creative gelden dezelfde regels als in de gewone wereld, dus:
- niet griefen
- niet slopen
- heb respect

Veel plezier en bouw-ze!

Lees meer

Wijzigingen ingame en op de website

Geschreven door Freeman op 11-08-2012 11:31 - 0 reacties
Misschien dat sommige mensen het al gemerkt hadden maar we hebben een aantal kleine wijzigingen gedaan op de site en ingame, hieronder een kleine opsomminging van de wijzigngen die hebben plaats gevonden.

  • Ingame extra melding bij vouchen: op het moment dat je nu iemand wil vouchen zul je een extra melding krijgen als iemand een punish history heeft, dit heeft meaglin geregeld voor ons, dit is nog een WIP dus verwacht dat het nog getweaked zal worden.
  • Doordat deze melding aangeeft wanneer iemand een history heb ik geregeld dat het voortaan mogelijk is om op de site de history van iemand te bekijken (voor members), dit steld hun in staat om in te schatten of iemand vouch waardig is of niet.
  • Daarnaast hebben we voortaan een mooie plek voor custom clients die gemaakt zijn door spelers, dit kun je vinden door bovenin naar Info->Clients te gaan (of hier te klikken), heb jij zelf een client gemaakt die wil delen met de rest neem dan contact op met Freeman21 en dan zorgen we dat hij erbij komt te staan. 
Mochten mensen zelf nog een request hebben voor feature neem dan contact op met Meaglin of Freeman21
Lees meer
<< Vorige pagina - Volgende pagina >>