Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Forum online, start talking about Minecraft now!


Author Topic: Uitslag Contest Skyscrapers  (Read 2408 times)

Offline Parzival


    UserCP
  • Members
  • Sr. Member
  • **
  • Posts: 328
    • View Profile
Uitslag Contest Skyscrapers
« on: 19 April 2012, 10:22:11 »
En de lang verwachtte uitslag;

Met een totaal van 29.4 van maximaal 40 punten en een gemiddelde jurywaardering van 8.3 zijn de winnaars EddieEdwin & Zervion
De jury noemde het een "Strak en modern design." met "een rijke en diverse invulling", kortom "een fantastische prestatie".

Zij kunnen hun prijs, een volledige chainmail set, ophalen bij onze jarige hoofdadmin Freeman.
De troostprijs gaat naar Serendipity & Parzival, met een puntentotaal van 27.9 en een gemiddelde waardering van 7.8, ook zij kunnen hun prijs, een chainmail piece naar keuze, ophalen bij Freeman.
En de overige contestants;
3e - MysteryMan
4e - Freeman & Gh0st
5e - MXbiker & Empire
6e - Niatcraft
7e - Rakky & Fristi

De publieksprijs werd door middel van een poll beslist, welke tot kort voor het einde redelijk gelijk op ging tussen twee teams.
De uiteindelijke uitslag;
1. EddieEdwin & Zervion - 8 votes (47.1%)
2. Serendipity & Parzival - 6 votes (35.3%)
3. MysteryMan                 - 2 votes (11.8%)
4. Freeman & Gh0st        - 1 vote (5.9%)
Omdat bij deze uitslag de winnaars van de jurybeoordeling meer dan 1 volle set chainmail zouden krijgen, schuift de prijs door naar de nummers 2. Ook deze prijs is op te halen bij Freeman.

Om iedereen te bedanken voor hun harde werk en inzet heb ik, in samenwerking met admins en een aantal individuen, bedankkistjes voorbereid in de contestzone.
Iedereen mag het kistje waar zijn naam bij staat leeghalen, vraag als je online bent even toestemming aan mij zodat ik je kan toevoegen aan de zone.

Via deze weg wil ik iedereen, ook van de jury, bedanken voor hun mooie werk en wil ik graag vragen aan de mensen met gebouwen die nog niet af zijn aan de buitenkant om deze op korte termijn toch af proberen te ronden. Als het goed is is iedereen nu zone admin van zijn eigen gebouw en kunnen er dus ook hulptroepen ingeschakeld worden om het allemaal mooi af te ronden. Ook kan er nu dus geholpen worden bij het vullen van verdiepingen en dergelijke.

Nogmaals, allemaal bedankt voor jullie inzet, ik hoop dat jullie het leuk gevonden hebben ondanks dat het niet altijd even goed mee zat en ik hoop jullie allemaal bij de volgende contest, over een aantal weken, weer te zien (iets met bruggen enzo)