Nieuws > Nieuws board

Reorganisatie admin structuur

(1/2) > >>

Freeman21:
Na overleg en met het oog op de groeiende community is er gisteren besloten om eens een kijkje te nemen naar de huidige admin structuur.

Daaruit zijn een aantal dingen gebleken en die willen we dan ook even met jullie delen.

Huidige beleid
Het huidige beleid laat op dit moment weinig kans tot voor de community om te groeien of differentie aanbrengen te brengen in de server. Ook geeft het weinig kans voor mensen om door te groeien en om bepaalde specifieke taken uit de delen aan de daarvoor aangewezen persoon.
Om de groeiende community van dienst te kunnen zijn en daar alvast vroegtijdig op in te kunnen spelen worden er 2 kleine veranderingen gedaan.

Aanpassingen

Admins
Ingaand vanaf vandaag is de rank admin een ingame rank, deze rank geeft spelers de mogelijkheid om moves en andere WE taken directer te plaatsen bij de daarvoor aangewezen personen. De huidige server admins zullen ingame de rank admin krijgen maar ook Server acces. Andere admins zullen geen Server acces krijgen.

Hoofdadmin
Om de groeiende community te voorzien in verschillende faciliteiten komt er een extra rank bij, De Hoofdadmin zal verantwoordelijk zijn voor het betalen van de rekeningen, het ontvangen van donaties, het uitzetten van het beleid en het ontvangen/verwerken van klachten. De Hoofdadmin zal server acces krijgen maar alleen in geval van nood dit gebruiken (server down). De hoofdadmin zal gewoon meedraaien in de server en nog steeds taken als WE uitvoeren.

Personen
Om mensen te voorzien op elke functie zal Freeman21 vanaf heden de rol van Hoofdadmin dragen.
Om zijn plek als Admin op te vullen zal m07 vanaf heden de rol van Admin op zich nemen en jullie ingame voorzien van de WE aanvragen.

Een overzicht van de huidige ranks met spelers:

Hoofdadmin
   Freeman21
Admins
   Meaglin
   Smiegt
   M07
Moderator
   Zervion

Dikgedrukte mensen hebben server acces

De nieuwe opstelling geeft ons de mogelijkheid om sneller in te spelen op de groeiende community, ook kunnen we hierdoor een groter team aan Mods/Admins op de server hebben door middel van onderverdeling.

Hopelijk jullie hiermee voldoende te hebben voorzien.

Het Admin Team

timoever:
First en gratz everyone!

Knakworst:
tweede en ook gratz

TheMaximum:
Nja, ik hoop maar dat alles in goed overleg gaat gebeuren.

Gefeliciteerd met de promoties ;)

Freeman21:
dat sowieso  :) er zal weinig veranderen :) alleen duidelijker wie je voor wat moet hebben

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version