Algemeen > Algemeen

[offtopic] Onderzoekje!

(1/2) > >>

wave535:
Dag allemaal,

Voor school heb ik een opdracht waarbij we een onderzoek moeten doen naar de jeugdzorg. Hiervoor heb ik bedacht om een enquête te maken. Nou was mijn vraag aan jullie of jullie misschien even kort 3 minuten van jullie tijd willen besteden om mij te helpen en de enquête in te vullen ;) Het zijn 7 vragen en een paar persoonlijke vragen. De enquête is verder anoniem. Voor vragen/opmerkingen: post ze hier in het topic of spreek mij aan, ik ben altijd wel op irc te vinden (highlight met wave ;)).

De link naar de enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=349698
Alvast heel erg bedankt!

Groetjes,

Wave

timoever:
Misschien is het voor de volgende keer handig om je doelgroep door te geven zodat mensen ook weten of ze hem überhaupt in hoeven te vullen, ja of nee. :P

wave535:
Daar hebben we overna gedacht, alleen aangezien het onderzoek niet direct op een groep is gericht maar meer om de algemene kennis en gedachten over de jeugdzorg te testen, hebben we besloten geen doelgroep in te stellen. Bedankt voor de opmerking though  ;)

Suiker:
1|\|93\/Lt V00R MY LI3VVVV WEEF

1MysteryMan1:

--- Quote from: wave535 on 22 May 2013, 21:26:50 ---Daar hebben we overna gedacht, alleen aangezien het onderzoek niet direct op een groep is gericht maar meer om de algemene kennis en gedachten over de jeugdzorg te testen, hebben we besloten geen doelgroep in te stellen. Bedankt voor de opmerking though  ;)

--- End quote ---
Regel 1 van enquêtes: Je hebt ALTIJD een doelgroep.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version