Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Forum online, start talking about Minecraft now!


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Mr_Dreetn

Pages: [1]
1
Offtopic board / Re: @Mike
« on: 16 August 2012, 13:32:01 »
knak, je weet toch dat dat gewoon + 1 is he :p

2
Nieuws board / Re: Newbieland opruiming
« on: 21 July 2012, 01:18:27 »
er zouden misschien mensen kunnen aangesteld worden die voortdurende controle houden over en in newbieland, zodat deze problemen continu kunnen worden vastgesteld en opgelost, zonder dat deze naslepen op basis van vermoedens en/of geween van kinderen, deze nieuwe "noobleiders" zouden dan wel groete mogelijkheden nodig hebben in newbieland, zoals deleten van dingen ofzo (worldedit) het is maar een idee, wat vinden jullie ervan, deze mensen zouden niet per se admin of mod moeten zijn, maar misschien een soort van aparte rank, bvb. gewone member met alleen maar extra mogelijkheden in de newbiewereld.

laat maar weten wat jullie ervan vinden

3
Offtopic board / Re: E3 Topic
« on: 10 June 2012, 22:59:34 »
mensen met een xbox, add me AndriesM

4
Offtopic board / Re: E3 Topic
« on: 08 June 2012, 18:41:02 »
wie heeft een xbox?

5
- Het beste moment om te solliciteren is als een member/mod/admin je aanraadt te solliciteren voor member.

Deze vind ik persoonlijk sowieso de belangrijkste. Als wij echt willen dat jij bij onze 'club' komt als member en wij vinden je echt een toevoeging aan de community dan hoor je dat vanzelf wel. Zoals we gezien hebben bij een aantal andere mensen die nu die status van member dragen.

true.

6
Meeting / Re: Voorstel voor meeting
« on: 05 May 2012, 22:17:17 »
maar Mr_Dreetn ik gok dat ik langere reis tijd heb  ;D

suprise me :p

7
Meeting / Re: Voorstel voor meeting
« on: 05 May 2012, 21:33:20 »
310 km...

8
Meeting / Re: Voorstel voor meeting
« on: 04 May 2012, 20:35:59 »
ikzelf zal er niet bijzijn, het is namelijk zeer ver voor mij... ik vind het zelf zeer jammer, maar ik hoop dat er zeker foto's te zien zullen zijn!

9
Offtopic board / Re: laatste paar dagen
« on: 25 April 2012, 13:24:02 »
Als je in hetzelfde blijft, is het niet aan te raden om idiote dingen te doen. Het is dus zeker geen oplossing om je drie dagen ziek te melden.
Je kan zeker wel rustig aan doen, maar stop niet met werken, of begin de chef niet uit te schelden ofzo, dat zal eerder je c4 opleveren dan een paar goede dagen. Je kan wel je collega's plagen, maar doe rustig aan, niet overdrijven zodat ze het als pesten aanzien. Probeer nog plezier te vinden in je werk en hou vol, het is tenslotte nog maar drie dagen en dan komt er verandering. Doe zeker geen domme dingen die je je ontslag zullen opleveren.
Zeg misschien eens wat je doet van werk, dan kan ik wel wat plagerijtjes ofzo helpen zoeken. Het is zeer moeilijk om je situatie in te schatten als je het simpelweg over werken hebt, en niet over een bepaald beroep

mvg
Andries

Pages: [1]