Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Forum online, start talking about Minecraft now!


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - GizDeRambo

Pages: [1]
1
Nieuws board / Re: status
« on: 12 August 2013, 18:48:52 »
Dus...ehm...tijd voor de internet cliché? "This escalated quickly.."
Maar goed, laten we het nog wel gezellig houden hé! Ik weet voor sommige mensen is het moeilijk etc maar om zo äfscheid" te nemen :3

Mijns inziens is dit niet het tegenovergestelde van gezellig ofzo ;) Wij discussiëren gewoon op een volwassen niveau, dan is zakelijkheid van belang. We kunnen niet allemaal veren in elkaars reet stoppen en daarbij vertellen hoe verliefd we op elkaar zijn. (Hoewel ik dat bij een aantal wel doe, maar dat ligt meer aan hun fijne achterste).

Ik bint der nu klahr met. Jaguar, ik ben blij dat je het punt snapt, ik hoop dat het je lukt die community op te zetten en wens je daarbij alle succes en plezier.

Kusjes allemaal. LIEF ZIJN.

2
Nieuws board / Re: status
« on: 09 August 2013, 12:46:34 »
@ Jaguarbest:

Dus nu is het opeens stil hier en vind je het kunnen dat niemand wat doet. Volgens mij ben jij degene die hier stil is. Jij hebt gezegd dat je dit wou doorzetten, wij niet. Bovendien snap jij denk ik niet dat er een algehele vakantie gaande is.

Als je zo graag dit wil doorzetten en je denkt dat het gaat lukken, hierbij zie je hoeveel mensen nou werkelijk door willen zetten. Jij zou de kar trekken heb je gezegd en je wou de server over nemen ofzo (wat in mijn ogen niet zo makkelijk is als jij schetst), maar ondertussen is het bijna een maand verder.

Als je het simpelweg niet vindt kunnen, dan moet je maar eens laten zien hoe het beter moet dan onze admins deden. Of je houdt je stil, of je pakt door. Ga er niet tussen in jan-doedelen.

Ondertussen steek ik mijn hand in Freeman's boezem. SO LONG GAYBOYS!

3
Algemeen / Re: Nieuwe server
« on: 08 July 2013, 19:12:14 »
Feit blijft gewoon dat er gezeik was. Daarnaast heeft het onze admins veel tijd gekost om deze kwaliteit te waarborgen. Een aantal mensen heeft dit gewoon verziekt. En daar hoort doneren bij, maar ook gedrag. De admins werkten hun billen uit de string om dit voor elkaar te krijgen en eerlijk gezegd denk ik niet dat jullie het gaat lukken om ook maar een beetje in de buurt te komen, al is het maar om de kennis die aanwezig is.

Daarbij komt dat je niet kan leven op een impulsieve, eenmalige donatie. Er zijn members geweest die doneerden, zonder dat ze er veel waren, gewoon omdat ze hart hadden voor de community, waar enkele profiteurs bij zaten.

Nu is het hier geen tijd voor gebitch, maar er is misschien wel tijd voor respect voor wat de admins hebben gedaan. En dat begint op zen minst bij een bedankje, in plaats van denken dat je dit allemaal nog wel op poten kan zetten, want eerlijk gezegd geloof ik daar niet zo in om twee redenen:
1. Het gemis adequate kennis en overzicht van meerdere admins.
2. Moneys

Maar ik zeg in ieder geval voor de afgelopen jaren, bedankt admins!

4
Offtopic board / Re: PC HELEMAAL NAAR DE KLOTE
« on: 04 April 2013, 21:33:03 »
WAT LEUK, WAT LEUK! Wow. Bonus.

5
Algemeen / Re: [offtopic] ik ben nieuw en wil me voorstellen
« on: 03 March 2013, 16:06:43 »
Allereerst welkom!

Kom gewoon lekker op teamspeak enzo, dan leren de mensen je wel kennen! :) (Ondanks dat je mij niet heel veel tegen zult komen de komende tijd, maar deze vervlogen tijden zullen vanzelf weer herrijzen)

6
Meeting 3.0 [Winter 2013] / Re: Games
« on: 02 March 2013, 12:17:21 »
Is er animo om wat gitaartjes mee te nemen om te Guitar Hero-en? Ik ehb er 2 die op PC èn XBox 360 kunnen en 1 die alleen op de 360 kunnen. Ik hoor het wel.

7
Algemeen / Re: ik zit toch aan te denken om weer te beginnen :)
« on: 08 February 2013, 13:38:59 »
Hey idee. Kan dit topic dicht?

8
Meeting 3.0 [Winter 2013] / Re: Craftbox Dansavond
« on: 15 January 2013, 19:05:32 »
Morgen?

9
Meeting 3.0 [Winter 2013] / Re: Laptop of PC Troll topic
« on: 13 January 2013, 19:36:45 »
Ik wou m'n hele set meenemen. 2 comps met alles erop en eraan. top, 3 weekendtassen vol met spelletjes en een week aan eten, jammer....

Bestel ik een taxietje Duitsland voor je.

10
Algemeen / Re: ik zit toch aan te denken om weer te beginnen :)
« on: 10 January 2013, 00:35:02 »
Welkom terug, OH NEE TOCH NIET.

Waarom heb ik dit al zien aan komen? Eerst bitchen, en nu weer terug willen. Denk na voor je iets doet. Dat geldt niet alleen voor dingen als dit, maar voor alles: DENK NA.
De opbouw van deze post laat al zien dat je totaal geen besef hebt van wat je aan het doen bent, en dat je mensen irriteert met je gedrag.

11
Meeting 3.0 [Winter 2013] / Re: Treinreiziger schreeuwt om slaven!
« on: 05 January 2013, 19:21:41 »
Als je eerst een overzicht hebt van wie er allemaal met de trein komen en wie met de auto, dan ben je zo klaar lijkt me. Mocht mijn auto nog leven rond die tijd, dan ben ik met Le Auto waarschijnlijk. ;)

12
Algemeen / Re: Ik ga helaas stoppen op craftbox
« on: 05 January 2013, 19:14:59 »
Laten we allemaal het gebitch lekker achterwege laten.

Toedels zeggen en topic sluiten.

Toedels!

13
Offtopic board / Re: Kevin en zijn kleine broertje
« on: 05 January 2013, 18:52:06 »
Is die oudste nog single? De linker?

14
Algemeen / Re: Ik ga helaas stoppen op craftbox
« on: 05 January 2013, 18:49:46 »
KIJK MAAR BIJ WARP TOWNSVILLE EN ZOEK MIJN HUIS MAAR OP!

OJA EN HEB SERVER UIT DE SERVER LIJST GEHAALD

Jammer dat je dan zo reageert, dan geef je toe aan de reactie, zoals jij hem opvat. Ik ken je verder niet goed, mede door mijn activity, maar als ik de reacties hier zo zie, blijkt hieruit dat je toch al op meerdere servers zat en niet echt behoorde tot de harde kern.

Bovendien bestaat craftbox niet alleen uit MineCraft, maar ook uit een hoop gezelligheid, en dat is in vakantie gewoon minder te meten. Het blijft een gezellige community en dat moet zo blijven. Als jij zo reageert hoor je er ook niet echt tussen.

En nu ga ik huilen in een hoekje door het capslock gebruik en het offensieve gepraat. AU

Veel succes in je verdere leven.

15
Meeting / Re: Xbox 360 mee
« on: 02 July 2012, 20:06:00 »
Ik heb zelf 3 controllers voor de 360. Ook heb ik 2 guitar hero gitaren die oorspronkelijk voor de pc waren, amar doen het prima op de xbox. De spellen heb ik niet voor de xbox.

Verder heb ik games als:
- Borderlands
- Left 4 Dead 2
- Call of Duty: Black Ops
- Fifa 11 en 12
- Fable 2 en 3
- Burnout
- Skyrim
- GTA IV
en nog wel meer, maar kan er ff niet opkomen..

U roept maar.

Pages: [1]