Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Forum online, start talking about Minecraft now!


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ktipr

Pages: [1] 2 3 ... 7
1
Nieuws board / Re: status
« on: 23 December 2020, 15:53:47 »
Ach, de opbrengsten gaan lekker in de gezamenlijke pot, kunnen we over een paar jaar de server weer een dag financieren ;D

2
Nieuws board / Re: status
« on: 30 August 2020, 09:24:09 »
Kleine flashback aan craftbox wanneer ik met zoontje met duplo aan het spelen ben. Dus ik denk: eens even kijken op het forum, en ja hoor nog steeds dwalen hier geesten uit het verleden rond.

3
Algemeen / Re: Nieuwe Mod
« on: 26 June 2016, 21:10:41 »
Hopelijk is deze nieuwe wel geschikt om aanhangers tot 750 kg te trekken anders heb ik er nog niks aan, hoe interessant de nieuwe motor en opties ook zijn. ...

___
XRumer 12.0.17 + SocPlugin: Modern software for promotion in Facebook

Geniaal om ook direct een link te plaatsen naar de software om je bot mee te maken...

4
Nieuws board / Re: status
« on: 10 April 2014, 09:32:47 »
Meerdere mensen zullen mij hier wel kennen van tweakcraft, denk ik, maar daar heb ik een ban. Ik heb er zelf om gevraagd.

Maar ik wil zeggen dat ik een beginnend minecraft servertje heb. Het is een soort buildserver met godmode enzo.
Als jullie nog minecraft spelen en een keertje langs willen komen kan dat via: ondanks-dat-craftbox-niet-meer-online-is-mag-ik-nog-steeds-geen-reclame-maken.shady-gratis-subdomein-host-voor-mijn-thuis-gehoste-server.nl

Link werkt niet  :(

5
Algemeen / Re: Nieuwe Mod?
« on: 21 October 2013, 12:32:23 »
Meh het heeft echt niet veel met quantum mechanica te maken. Ik heb het even geprobeerd, en het is eigenlijk gewoon zo dat je een blok kun bouwen, en gegeven van welke kant je aan komt lopen wordt het een ander type.

Dus je kijkt naar een blok en de ene keer is het hout, kijk je van een andere kant is het steen (of whatever).

*Edit:
Ah crap en toen ging het over quantum computers en teleportatie, toen werd het ingewikkeld: video3

6
Algemeen / Nieuwe Mod?
« on: 21 October 2013, 09:11:06 »
Ahhhh boys na het zien van deze vid begon het toch wel te kriebelen. Deze ga ik denk ik toch voor de lol wel weer even spelen:

Mind boggling qCraft

Toch beetje tutorial: qCraft explained

7
Nieuws board / Re: status
« on: 30 August 2013, 09:08:59 »
Sterker nog, ik geloof dat de server al offline IS. Ik kan er althans al niet meer op...

8
Nieuws board / Re: status
« on: 30 August 2013, 08:49:06 »
Is er al nieuws of de server stopt of doorgaat?

Hij stopt nog steeds. (Vandaag zelfs?) Ik verwacht in ieder geval een dezer dagen nog wel een berichtje van de SA's, en een linkje naar de maps

9
Algemeen / Re: Nieuwe server
« on: 03 July 2013, 10:23:39 »
Alleen ff een opmerking, Als we de plugins krijgen, Hoe updaten we ze dan naar nieuwe mc updates? Want het zijn Costum plugins, geen plugins die je gewoon van internet download...

Heel slim van je klojo. Dit is juist een van de knelpunten waar het hem nu in zit.

Voor het updaten van de plugins moet iemand gaan zitten programmeren om ze aan te passen naar de nieuwste versie. Afhankelijk van de aanpassingen van de nieuwere versie kan dit veel of weinig werk zijn, maar dit is nu juist een van de dingen waar het meeste werk van de huidige server admins in zit. Ook dit zal de nieuwe eigenaar dus op zich moeten gaan nemen.

10
Algemeen / Re: Nieuwe server
« on: 02 July 2013, 10:08:27 »
Erik, je weet dat de huidige server ook niet van Freeman is? Hij huurt hem alleen maar via OVH, en hij staat in Frankrijk, zie http://www.ovh.nl/.

Wat jullie op zich best kunnen doen is een goedkopere server huren daar, als jullie denken daar mee af te kunnen. Ik zelf denk dat voor uberhaupt het draaien van een MC server je geen 24GB RAM nodig hebt of een SSD vaste schijf, maar het maakt de ervaring absoluut beter.

Ik zelf kan niet bij de huidige server, maar ik denk dat de server admins best zo lief zijn om de hele server in te pakken, en ergens ter beschikking te stellen. Ik ben zelf ook bekend met linux en webservers draaien, dus als het zover komt wil ik best proberen jullie op weg te helpen met de server, maar ik ga niet tot in het eind der tijden de boel lopen oplappen als het in de soep loopt. (En geloof me dat gaat het)

*edit: Misschien is het zelfs een optie om het de huidige server bij OVH te downgraden (het is toch wss een virtuele machine), en het bestaande contract over te nemen van Freeman.

11
Offtopic board / Re: General Check.
« on: 12 June 2013, 09:19:11 »
Haha briljant

12
Offtopic board / Re: General Check.
« on: 10 June 2013, 21:54:14 »
Top notch hoor. Zeker een netjes systeem. Ik zou zelf wel voor iets goedkopere opties gaan, bijvoorbeeld bij het mobo, vaak komen die duurdere moederborden met allerlei toeters en bellen die je toch niet gebruikt. Als je daarentegen toch voor de volle mep gaat zeg ik YOLO!

13
Algemeen / Re: [oftoppic] mod
« on: 28 May 2013, 09:25:41 »
Ik ben nu wel erg benieuwd naar wat je plan is...

Stuur me maar een PM dan kan ik met je meedenken of het ├╝berhaupt haalbaar is, heb zelf toch ook wel een klein beetje ervaring met modding, en misschien kan ik je helpen.

14
Algemeen / Re: warp mobs
« on: 21 April 2013, 16:04:39 »
Hmmm ik geloof dat ik het inmiddels gefixt heb... ze gingen gewoon te hard door de bocht denk ik. Ik heb hem althans nu wat langzamer gemaakt, kijk maar of hij het beter doet.

15
Algemeen / Re: warp mobs
« on: 19 April 2013, 13:29:08 »
Ja ik merk het....

De kist onderin het collect systeem zat vol, en de minecart loopt nog wel eens vast als de chunk ontlaad... En nu heb ik het idee dat dat de laatste tijd sneller gebeurt dan normaal. @Meag, Myst: Kan het kloppen dat er inderdaad onlangs iets veranderd is waardoor dit komt?

[edit:]Wes geeft net aan dat er een minecart voor zijn neus stopte op een powerrail. Niet zelf ervaren dus, maar misschien is er nog iets anders aan de hand met minecarts

Pages: [1] 2 3 ... 7