Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Forum online, start talking about Minecraft now!


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - NiatCraft

Pages: [1]
1
Projects / Re: (idee) gevangenis
« on: 19 April 2012, 13:49:18 »
Ik vind het geen gek idee, je kan iemand een straf geven in de vorm van tijd en dan komt deze een week niet. Tenzij ik het verkeerd begrijp en het om ingame tijd gaat. Dan blijft iemand al die tijd jammeren om zijn straf.

Dat iemand fout doet kan gebeuren, gaat tenkoste van de communitie. Echter als iemand er tijd/energie in steekt dan zou deze maatregel de communitie weer kunnen helpen.

We zagen het eerder met gejat obsidian wat terug gegeven moest worden, had eigenlijk nog met rente gekunnen. Newbies moeten zich bewijzen door aan te tonen dat ze investeren in de communitie.

Je zou iemand kunnen bannen / outcasten (ligt aan de zwaarte van het vergrijp) naar de obsidian farm. Of als de orthanc klaar is, iemand kunnen sturen naar een stuk land wat nog uitgegraven moet worden. Daarmee worden ze deel van het uiteindelijk resultaat en daarmee verbonden aan de communitie en hopenlijk tot inkeer komen om de volgende keer nog te grieven.

Of als iemand niet wil veranderen, dan zal deze waarschijnlijk uit zichzelf wegblijven.


2
Projects / Re: The City - Wat mist er?
« on: 03 April 2012, 16:14:51 »
Zone 7 zou perfect zijn, ik dacht dat deze al een bestemming had maar hier kan ik wel los gaan. Doe ik de maten x2, wordt het wat ruimer van binnen.

3
Projects / Re: The City - Wat mist er?
« on: 03 April 2012, 14:10:15 »
Ik had nog een mooie skyscraper in gedachten voor in de buurt van het kanaal. Gebouw oppervlak is 20 bij 20, met wat gras eromheen. Gebouw: http://www.orad.cc/uploadfiles/main/__1129.jpg Heb een vlak uitgezet van 20 bij 20 om te kijken of het wat is qua groote / plaatsing en om het even aan te geven qua locatie.

Dacht zelf aan:
x -395
z 1380

Datis op de hoek bij Empire / Mxbiker en Eddie / Servion en dan aan de andere kant van het kanaal.

4
Projects / Re: The City - Wat mist er?
« on: 03 April 2012, 12:10:34 »
Hoe gaan we de invulling maken tussen de contest zone en het kanaal? Er ligt daar een stuk van ca 17 blocks bij een paar honderd schat ik. Het verschil met de kade muur is 2blocks in de hoogte.

Er kunnen diverse dingen worden gedaan, in de geest van de contest hoogbouw, maar evt ook een blok met laagbouw woningen of iets van een boulevard / park. Mogelijk een kleine inham maken met iets van een cafe en aanleg plaatsen / terras. De overkant heeft zover mij bekend nog geen invulling, industrie gezien het kanaal of woningen?

Een tunnel (maastunnel / euromast) voor de weg lijkt ook nog een optie.



5
Offtopic board / Scale of the Universe
« on: 16 March 2012, 15:27:56 »
http://www.quest.nl/braintainment/pijlers/infographics/the-scale-of-the-universe

Erg interessant om te zien hoe groot en klein dingen kunnen zijn. Ook leuk als je kijkt wat groter is dan de aarde.

Pages: [1]